Historien om binære optioner

I mange år var binære optioner kun tilgængelige som en del af andre platforme men kunne ikke handles med i sig selv. Alt dette ændrede sig i 2008, da Chicago Board of Exchange gjorde markedet til et stand-alone marked. Det samme år begyndte North American Derivatives Exchange (NADEX) at gøre dem tilgængelige. Med den seneste udvikling af internettet samt dets brede tilgængelighed har gjort handlen af binære optioner mere populært. Siden de har været inkluderet i de store handler, er de blevet en meget vigtig del af hele valutamarkedet. Dette betyder desuden, at de lægger under for en del regulativer.

Den mest basale præmis for markedet for binære optioner er, at investorerne foretager en forudsigelse omkring ændringerne i et underliggende aktivs pris. Forhandlerne vælger et aktiv, som er tilgængelig på mæglernes platform og så laver de en forudsigelse omkring hvilken retning, som prisen højest sandsynligt vil gå i. De vil derefter købe kontrakten på et aktiv og ikke selve aktivet. Denne kontrakt kan vare i en uge eller en måned, men typisk er udløbstiden meget kortere som en time. Forhandleren observerer ændringerne på markedet og kigger på begivenheder ude i verden, som har en indflydelse på aktivernes pris samt forudsiger retningen, som prisen højest sandsynligt vil bevæge sig i. Hvis de føler, at prisen vil stige, køber de en call-option og hvis de føler, at prisen vil sænke sig, køber de en put-option. Binære optioner er kortsigtede kontrakter. Handleprocessen er relativ simpel og muligheden for en hurtig profit gør dem meget attraktive over for handlere.

Binære optioner handles på en online platform. Dette gør det muligt for handlere at handle fra alle de steder, hvor der er en computer med internetadgang. De fleste mæglere har ikke et program, der skal downloades, så du skal bare bruge en internetforbindelse. Hele handlen foregår udelukkende online, hvilket inkluderer udbetaling af de penge, som du tjener. Dette gør hele processen med at handle binære optioner meget mere simpel.

Handlere opretter en online konto ved en mægler og sætter derefter penge ind. Mæglere kan kræve et minimumsbeløb, som skal sættes ind før du begynder at handle med binære optioner. Nogle af de mere populære mæglere har en demokonto, som mæglere kan bruge for at lære, hvordan handel med optioner virker. Dette kan være et fordelagtigt værktøj for både nybegyndere samt eksperter. Det kan være nyttigt for nybegynderen, fordi det lærer dem, hvordan handlen med binære optioner virker og det kan give eksperten en risikofri måde at teste nye strategier eller nye aktiver på.

Enkeltheden ved at handle er én af grundene til at binære optioner er så populære. Men andre grunde inkluderer begrænsede risici samt fastsat udbytte. Inden en handel er gjort færdig, ved handleren helt præcist, hvor stort udbyttet vil være, hvis deres forudsigelse omkring markedsændringerne holder stik og de kender desuden det præcise beløb, som vil blive tabt, hvis de vælger forkert. Der er nogle begrænsede risici involveret, lige som der er ved enhver form for markedshandel. Udbyttet ved at investere i binære optioner er dog rigtig godt og mens en handler ikke vil få en profit på hver enkel handel, så er det meget muligt for dem at ende op med ”in the money” nok gange til, at deres handler vil have et positivt resultat.

For at købe en kontrakt på et aktiv, skal en handler vælge et underliggende aktiv, som fås gennem deres valgte mægler af binære optioner. De vil derefter købe put- eller call-optionen alt efter, i hvilken retning, som de forudsiger, at prisen vil bevæge sig. Dette betalte beløb for kontrakten kaldes ”strike-prisen”. Det vil være denne pris som bruges til at fastsætte, om prisen er over eller under når kontrakten udløber. Hvis handleren vælger rigtigt, vil han/hun være ”in-the-money”, når handlen udløber og vil have fået en stor profit. Hvis handleren vælger forkert, er han/hun ”out-of-money” og mister sin investering.

Binære optioner er ved at blive én af de mest populære typer af kortidssigtede investeringsmuligheder som der findes i dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *